[SharpMZ] offtopic - ASIX konci s prodejem soucastek od Xilinx???

Martin Lukasek martin.lukasek na artax.cz
Čtvrtek Leden 12 22:15:56 CET 2017


Ahoj,

ja myslim, ze to tak dramaticky nebude. Tipnul bych, ze Xilinx jen zprisnil distribucni podminky a ASIX z toho vypadl, tak to mozna vzali lehce ukorne a vypustili takovy blabol. Teda pokud to neni fakt hacknuty ;-)

Hezky vecer

Martin



From: sharpmz-bounces na mail.ordoz.com [mailto:sharpmz-bounces na mail.ordoz.com] On Behalf Of Michal Hucik - ORDOZ
Sent: Thursday, January 12, 2017 10:01 PM
To: Počítače SHARP MZ a jejich emulátory <sharpmz na mail.ordoz.com>
Subject: [SharpMZ] offtopic - ASIX konci s prodejem soucastek od Xilinx???


Ahoj,

omlouvam se za offtopic, nicmnene malinko mne prekvapila informace na strankach firmy Asix a popravde si ani nejsem jisty, zda jde o realitu, nebo zda jim nekdo hacknul web a napsal tam blaboly - obavam se vsak, ze se jedna o skutecnost a my jsme ze soucastkama od Xilinxu skoncili - http://www.asix.cz/products_devices.htm



V rámci vítězného boje proti mezinárodnímu terorismu a darebáckým režimům zpřísnila firma Xilinx podmínky pro prodej svých součástek, takže s jejich prodejem po více než dvaceti letech končíme, protože hrozí velké nebezpečí, že si z nich vy - naši vážení zákazníci - budete stavět radary, rakety či družice, které by představovaly hrozbu světovému míru. Autorizovaní distributoři vás i nadále rádi obslouží, pokud budete souhlasit s jejich obchodními podmínkami, např. minimálním odběrovým množstvím. A proto míru zdar a prodeji Xilinxu ASIXem stop!


------------- daląí část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: http://mail.ordoz.com/pipermail/sharpmz/attachments/20170112/966fd236/attachment.html 


Daląí informace o konferenci SharpMZ